Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdeksporun şampiyonluk gecesi

Erdeksporun şampiyonluk gecesi

Geçtiğimiz sezon yer aldığı Balıkesir Süper Amatör Kümeyi şampiyon olarak tamamlayıp Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselen Erdeksporun şampiyonluk gecesi Agrigento Otelde düzenlendi.

Geçtiğimiz sezon yer aldığı Balıkesir Süper Amatör Kümeyi şampiyon olarak tamamlayıp Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselen Erdekspor`un şampiyonluk gecesi Agrigento Otel`de düzenlendi.
Gecede bir konuşma yapan Erdekspor Kulübü Başkanı Metin Tırık, "Bizim hedefimiz her şeyden evvel sevgi ve kardeşlik üzerine kurulu sportif bir mücadele yapmaktır." dedi.                   Baştarafı Sahife 1'de
Rekabet ve centilmenlik olmadan yalnızca "Ben kazanayım ne olursa olsun" düşüncesine kesinlikle katılmadıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Tırık, geçtiğimiz sezonlarda Erdekspor olarak birlikte gerçekleştirdikleri başarıları daha da yükseklere taşıyıp gelecek yıl 3. ligde olmak istediklerini vurguladı.
Erdekspor Teknik Direktörü Maksut Ünlü, BAL Liginde başarılı olmak istediklerini belirtti.
Şampiyonluk gecesinde son konuşmayı yapmak üzere kürsüye gelen Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ise, şampiyonluğa destek veren kişi ve kurumlara teşekkür etti. 
Erdekspor`un yeni hedefinin 3. Lig`e yükselmek olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Aysan, geceye katılan konuklara "Erdekspor`un 3. lige yükselmesini istiyormusunuz?" sorusunu sorduğunda konuklar hep birlikte "Evet" diye haykırdı.
Şampiyonluk kutlamaları, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Erdekspor`un şampiyonluk gecesine, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yöneticileri, Esnaf Odası ile Şoförler Odası yöneticileri, Belediye Meclisinin AK Partili üyeleri, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının yönetim kadroları ile Erdekspor`a gönül veren taraftarlar katılarak destek verdi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli