Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Erdek´te 19 Mayıs Coşkusu

Erdek´te 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, ilçemizde düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, ilçemizde düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.
Dün saat 09.30´da, Cumhuriyet alanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunma töreniyle başlayan kutlamaların ikinci bölümü Erdek Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleşti.
Buradaki törene Erdek Kaymakamı Hasan Erkal, Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ateş Kalkan, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erbil Camgöz, Erdek İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erdem Eren, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Erdek Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesindeki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı Ardından törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma okul müdürü Filiz Mutlu tarafından yapıldı.
19 Mayıs´a özgü okunan şiirlerle süren törende Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin bahçesinde öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları gösterileri sunuldu. Düzenlenen spor karşılaşmalarının ardından çeşitli kategorilerde gerçekleşen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri ilçe protokolü tarafından verilmesiyle tören sona erdi.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Mayıs Coşkusu
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli