Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek´te 19 Mayıs kutlama programı açıklandı

Erdek´te 19 Mayıs kutlama programı açıklandı

Erdek Kaymakamlığı, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nın 102. yıldönümü kutlama programını açıkladı.

Erdek Kaymakamlığı, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nın 102. yıldönümü kutlama programını açıkladı.
19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, koronavirüs (Covid-19) salgınından korunmak ve salgının yayılmasını engellemek sebebiyle alınan tedbirler doğrultusunda Cumhuriyet Meydanı´nda 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat: 10.00´da Atatürk Anıtı´na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından ay-yıldızlı bayrağımız göndere çekilecek. 

Günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Salman Koçu tarafından yapılacak. Erdek Anadolu Lisesi öğrencilerinin okuyacakları şiirler, Atatürk´ün Gençliğe hitabesinin Erdek Anadolu Lisesi öğrencisi Hasan Öztürk tarafından okunması, milli sporcularımızın tanıtılması, ödül töreni ve kapanışla son bulacak.
19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Dijital Kutlama Programı ise; Saat: 11.30´da saygı duruşu ve İstiklal Marşı , Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy´un günün anlam ve önemine ilişkin konuşması, Karşıyaka Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Gençliğin Ata´ya Cevabı´nın okunması, Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin şiirlerini okumalarının ardından halk oyunları videosu gerçekleştirilerek kutlamalar sona erecek.
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı