Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek´te ?Ailemle Spor Yapıyorum? etkinliği

Erdek´te ?Ailemle Spor Yapıyorum? etkinliği

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü organizasyonunda ilçede ?Ailemle Spor Yapıyorum? etkinliği düzenlendi.

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanlığı´nın yanı sıra Atletizm Milli Takım antrenörlüğünü yürüten Niyazi Gülhan´ın organizasyonunda Erdek 18 Eylül İlçe Stadı´nda düzenlenen etkinlik 24 Nisan Salı günü saat 18.00´de başladı.
Yoğun katılımın yaşandığı Gülhan´ın kontrolünde gerçekleştirilen etkinlik boyunca sağlıklı yaşam için spor yapıldı.
Yaklaşık 1,5 saat kadar devam eden etkinliğe 18 Eylül Ortaokulu müdürü, müdür yardımcısı, öğretmenleri, öğrenciler ile öğrenci velileri katıldı.
BENGİ Projesi kapsamında düzenlendiği öğrenilen ?Ailemle Spor Yapıyorum? etkinliği bir ay boyunca her hafta salı ve perşembe günleri saat 18.00-19.30 arasında devam edecek.
Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı "Ailemle Spor Yapıyorum? etkinliği hakkında konuşan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan, "Sağlık mutluluktur. Mutluluk ise sporla gelir. Yani sağlıklı ve mutlu olmamız için spor yapmamız gerekir. Bizler Erdek Atletik ve Gençlik Spor Kulübü olarak tüm imkanlarımızı seferber ederek spora ve sporcuya tüm desteğimizi vermekteyiz. Erdek´i sporda da marka bir ilçe konumuna getirebilmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Etkinliğe destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi. Haber: Bülent Özgü



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli