Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Erdek´te aranan 2 şahıs yakalandı

Erdek´te aranan 2 şahıs yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nca ilimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla 20-21-22 Ağustos 2021 tarihlerinde asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nca ilimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla 20-21-22 Ağustos 2021 tarihlerinde asayiş uygulaması gerçekleştirildi.
Jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında; 6 adet av tüfeği, 2 adet tabanca, 15 adet tabanca fişeği, 2 adet bıçak ele geçirildi. 15 aranan şahıs yakalandı.
Erdek İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 2 şahıs yakalandı.

Ayvalık İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 1 şahıs yakalandı. Bandırma İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 1 şahıs yakalandı, 1 adet tabanca ele geçirildi. Bigadiç ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 2 şahıs yakalandı, 1 adet av tüfeği ele geçirildi. Burhaniye İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 2 şahıs yakalandı, 1 adet bıçak ele geçirildi. Edremit İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 2 şahıs yakalandı. Gönen İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 2 şahıs yakalandı, 1 adet tabanca, 15 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Gömeç İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 2 adet av tüfeği ele geçirildi. İvrindi İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 1 adet av tüfeği ele geçirildi. Karesi İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 2 şahıs yakalandı, 1 adet bıçak ele geçirildi. Sındırgı İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 2 adet av tüfeği ele geçirildi. Susurluk İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 1 şahıs yakalandı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Erdek aranan şahıs yakalandı
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false