Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Erdek´te aranan 7 kişi yakalandı

Erdek´te aranan 7 kişi yakalandı

Balıkesir il genelinde jandarma ekiplerince gerçekleşen asayiş uygulamasında aranan 7 kişi Erdek´te yakalanarak gözaltına alındı.

Balıkesir il genelinde jandarma ekiplerince gerçekleşen asayiş uygulamasında aranan 7 kişi Erdek´te yakalanarak gözaltına alındı.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nca, 5-6-7-8 Mart 2021 tarihlerinde il genelinde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla uygulama gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında; 8 adet ruhsatsız av tüfeği, 8 adet av tüfeği fişeği, 4 adet ruhsatsız tabanca, 75 adet tabanca fişeği, 1 adet bıçak ele geçirildi. 48 aranan şahıs yakalandı.
Ayvalık İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 6 şahıs yakalandı. Bandırma İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 1 şahıs yakalandı. Balya İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 2 adet av tüfeği ele geçirildi. Bigadiç İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi, aranan 3 şahıs yakalandı. Burhaniye İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 4 şahıs yakalandı. Edremit İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 8 adet av tüfeği fişeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet tabanca fişeği ele geçirildi, aranan 6 şahıs yakalandı. Erdek İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 7 şahıs yakalandı. Gönen İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi, aranan 3 şahıs yakalandı. Havran İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 1 adet ruhsatsız tabanca, 16 adet tabanca fişeği, 1 adet bıçak ele geçirildi. İvrindi İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 2 şahıs yakalandı. Karesi İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 2 adet ruhsatsız tabanca, 51 adet tabanca fişeği ele geçirildi, aranan 8 şahıs yakalandı. Kepsut İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 2 şahıs yakalandı. Marmara İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 2 şahıs yakalandı. Sındırgı İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi, aranan 3 şahıs yakalandı. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Erdek aranan kişi yakalandı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli