Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek´te ?Bayanlar Matinesi?

Erdek´te ?Bayanlar Matinesi?

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü tarafından, ilçede ?Bayanlar Matinesi? etkinliği düzenlendi.

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü tarafından, ilçede ?Bayanlar Matinesi? etkinliği düzenlendi.
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü tarafından, Erdek Kafkas Motel´de yapılan etkinlikte, Sanatçı Arzu Çelebi sahne aldı. 

Kafkas Motel´de gerçekleşen geceye yoğun bir katılım yapan ilçe halkı, Atletik Gençlik ve Spor Kulübü´ne sevgilerini ve desteklerini bir kez daha göstermiş oldular.
Bayanlara özel yapılan etkinliğin açılış konuşmasını yapan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan, sporcularına destek amaçlı düzenlenen bu muhteşem geceye katılan tüm konuklara teşekkür etti.
Erdek´e 13 yıl önce geldiğini hatırlatan Gülhan, ?Sıfırdan başlatmış olduğum atletizm çalışmaları, giderek büyüyen bir çığ haline dönüşüp, artık Türkiye çapında bir marka haline gelmiş bulunmaktadır. Her zaman söylediğim gibi öncelikli amacımız vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkan, büyüğünü sayan küçüğünü koruyan bireyler yetiştirmektir. Bu öncelikli amacımızın çizgisinden sapmadan da sonrasında, çocukların geleceğine ışık olabilmek, onların geleceğine sağlam temeller atabilmek, onların bedenen, zihnen ve ruhen sağlıklı bireyler olabilmelerini sağlamak için de elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.? diye konuştu.
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü´nce, yıllık ortalama 20 tane Türkiye derecesi yapıldığı bilgisi veren Gülhan, ?Yine kulübümüzde Olimpiyatlara Aday Adayı seçilen Milli sporcularımız da mevcut. Biz bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonra da aralıksız çalışmalarımıza devam edip, yaptığımız işte Türkiye´de en iyisini yapıp Erdek´i en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz.? diyerek sözlerine son verdi.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Bayanlar Matinesi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı