Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ERDEK´TE ÇEVRE YOLU KAÇINILMAZ!

ERDEK´TE ÇEVRE YOLU KAÇINILMAZ!

Ve korkulan yaşandı..! Şehir içinde cirit atan ağır vasıtalar küçük bir çocuğun yaralanmasına neden oldu.

Erdek´te çevre yolu olmaması ve limanın ilçe merkezinde bulunması nedeniyle şehir içi trafiğini kullanan bir tır havuzlu meydandan dönüş yaptığı sırada 12 yaşındaki ortaokul öğrenicisini demir parmaklıklara sıkıştırdı.

Talihisz kaza bugün öğle saatlerinde meydana geldi. İ.Ç yönetimideki 09 ACC 458 plakalı tır ilçemiz havuzlu meydandan dönüş yaptığı sırada Arda Aykan isimli küçük çocuğu havuzun çevresinde bulunan demir korkuluklara sıkıştırdı. Durumu fark eden sürücü hemen araçtan inerek sağlık ekiplerine haber verdi. Acılar içerisinde kalan küçük Arda´yı olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri kurtardı. Yaralanan küçük çocuk önce Erdek Neyyriye Sıtkı Devlet Hastanesine kaldırılırken, daha sonra Bandırma Devlet Hastanesine sevk edildi.

Ayağı kırılan talihsiz çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olay yerine gelen aile büyük panik yaşadı.

Çevrede bulunan vatandaşlar olaya büyük tepki gösterirken, bu tür üzücü kazaların yaşanmaması için Erdek´te çevre yolunun ivedi bir şekilde yapılması gerektiğini söylediler. 

Diğer yandan tırın dönüş yaptığı havuzlu meydanda yol kenarına park eden duyarsız sürücülerinde trafiği büyük ölçüde tehlikeye attığı gözlendi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, tır şöförü İ.Ç´nin ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Haber: Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: ERDEK ÇEVRE YOLU KAÇINILMAZ
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı