Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek´te Çocuk Şenliği coşkusu

Erdek´te Çocuk Şenliği coşkusu

Erdek Belediyesi tarafından çocuklara yönelik 23 Nisan Çocuk Şenliği adıyla bir etkinlik gerçekleştirildi.

Erdek Belediyesi tarafından çocuklara yönelik 23 Nisan Çocuk Şenliği adıyla bir etkinlik gerçekleştirildi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen ´Çocuk Şenliği´ renkli görüntülere sahne oldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, Erdek Belediyesi tarafından İlçemiz Cumhuriyet Alanı´nda düzenlenen Çocuk Şenliği´ne yüzlerce çocuk katılarak doyasıya eğlendi.
Şenliğe katılan çocuklar zıpzıplarda oynadı, atlıkarıncaya binip sallandılar, hazırlanan masalarda boyama kitaplarını boyadılar. Etkinliğe katılan tüm çocuklara Türk Bayrağı dağıtılırken, gün boyu eğlenen çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.
Çocuklar için düzenlenen şenlik hakkında konuşan Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, 23 Nisan 1920 tarihine dikkat çekerek, şöyle dedi:

"Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi açıldığı 23 Nisan 1920 tarihi, Türk halkının da egemenliğini ilan ettiği tarihtir. 99 yıl önceki ruhu ve inancı sonsuza kadar yaşatmak bizim en yüce görevimizdir. Erdek Belediyesi olarak 99 yıl önceki aynı ruh ve inançla çalışmalarımızı gerçekleştirirken tüm gayret ve çabamız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hayat standartlarını daha yükseğe çekmektir. Türk milletinin gönlünde, onun bağımsızlığının sarsılmaz ifadesi olarak önemli bir yer işgal eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´mızı en içten duygularımla kutluyor, bu vesileyle, bugünleri bizlere armağan eden Büyük Önderimiz Atatürk´ün aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyorum."
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Erdek Çocuk Şenliği coşkusu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı