Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek´te doğalgaz için 2 bin 386 abone başvurusu

Erdek´te doğalgaz için 2 bin 386 abone başvurusu

Erdek´e gelmesi için artık gün sayılan doğalgaz ile ilgili olarak açıklama yapıldı.

Erdek´e gelmesi için artık gün sayılan doğalgaz ile ilgili olarak açıklama yapıldı.
AKSA firması Erdek Şubesi Şefi Erkan Durmuş, doğalgazın Erdek´e bu kış taşıma ve depolama sistemiyle geleceğini belirterek şu bilgiyi verdi:
?Eğer büyük bir afet yaşanmazsa Erdek´te bu yıl doğalgazda bir sıkıntı yaşamayacağımıza inanıyorum. Bu kış, Erdek ilçesinde altyapısı hazırlanan her yere doğalgaz verilecek. Bir sonraki yıl ise Erdek´e doğalgaz, Bandırma´nın Doğanpınar Mahallesi üzerinden, Edincik ve Düzler mahallelerinden geçecek boru hattıyla doğrudan ulaşacak. 23 kilometrelik bu hattın 4 kilometrelik bölümü tamamlandı. İçinde bulunduğumuz 2019 yılında, Alaattin Mahallesi´nde altyapısı kurulamayan yerler ile Atatürk Mahallesi´nin bir bölümüne gaz verilemeyecek.?
2 BİN 386 ABONE BAŞVURDU
Erdek´te doğalgaz aboneliği için şu ana dek 2 bin 386 başvuru olduğunu açıklayan Durmuş, ?Hedefimiz, önümüzdeki günlerde 2 bin 500 aboneye ulaşmaktır? dedi.
Sahil Mahallesi ve ?Çuğra? kamplar bölgesinde doğalgaz çalışmalarına 2020 yılında başlanacağını belirten Durmuş, ?Erdek içinde 22,5 kilometrelik ana hat döşenecek. Bunun 19 kilometresi tamamlandı? diye konuştu.
Durmuş, Ocaklar Mahallesi´ndeki doğalgaz hattı çalışmalarının ise 2021 yılında başlayacağını sözlerine ekledi.
Diğer yandan, Aksa Firması Erdek şubesinde, bir şef ile beş personel görev yaptığı belirtildi
Haber : Mehmet Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli