Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek´te ?En Güzel Sokak? yarışması düzenlenecek

Erdek´te ?En Güzel Sokak? yarışması düzenlenecek

Erdek Belediyesi, ?En Güzel Sokak? yarışması düzenleyecek. Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ilçeyi güzelleştirme ve yaşanılır duruma getirme konusunda yalnız belediyenin değil, herkesin ellerinden gelen çabayı harcaması gerektiğine dikkati çekerken, şunları

Erdek Belediyesi, ?En Güzel Sokak? yarışması düzenleyecek. Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ilçeyi güzelleştirme ve yaşanılır duruma getirme konusunda yalnız belediyenin değil, herkesin ellerinden gelen çabayı harcaması gerektiğine dikkati çekerken, şunları söyledi:
?Bir kenti güzelleştirme ve geliştirme konusunda elbette ki belediyelerin sorumluluğu vardır. Ancak bu konuda, o kentte yaşayanların da çabaları gerekir. Yaşanılır bir kenti halkla birlikte yaratma konusunda özendirici olmak için önümüzdeki günlerde ilçemizde, ?En Güzel Sokak´ yarışması açmak ve derece alan vatandaşlarımızı ödüllendirmek istiyoruz.?
Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde, gazetemizde, Yalı Mahallesi, Kumluyalı Caddesi´ni üç yıldan beri kendi çabalarıyla güzelleştirmek için çiçekler ekerek bakımını yapan Songül Oğraş ve Kâmile Özçelik´in haberi yer almıştı.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli