Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek´te hareketli hafta sonu

Erdek´te hareketli hafta sonu

Güney Marmara´nın önemli tatil merkezi Erdek´e, bu hafta sonu çevre il ve ilçelerden çok sayıda tatilci akın etti.

Güney Marmara´nın önemli tatil merkezi Erdek´e, bu hafta sonu çevre il ve ilçelerden çok sayıda tatilci akın etti.
Önemli tatil merkezi olmasının yanı sıra bölgenin huzur yuvası olarak bilinen Erdek, güneşin yüzünü göstermesi ile birlikte hafta sonu yoğun tatilciye ev sahipliği yaptı.
Havaların ısınmasını fırsat bilen tatilciler, hafta sonunu geçirdikleri Erdek´te, yaptıkları alışverişle esnafın yüzünü güldürdü.
Çevre il plakalı araçların çoğunluk olduğu gözlemlenen Erdek´te, vatandaşlar güneşin yüzünü göstermesi ile birlikte keyifli bir hafta sonu geçirdi. 

Termometrelerin +20 dereceyi gösterdiği Erdek´te, hafta sonu çevre il ve ilçelerden gelen misafirler, rıhtımda dolaşmanın keyfini çıkarıp, bol bol yürüyüş yaptı.
Diğer yandan yenilenmiş yüzüyle Erdek sahiline kazandırılan çay bahçelerinin de tadını çıkaran tatilciler, denize karşı çaylarını yudumlarken, yiyecek-içecek sektörü işletmelerde yoğun alışverişler yaşandı.
Uzun süren kış atmosferinden çıkan esnafların halinden memnun oldukları gözlenirken, yaz aylarında ilçe nüfusunun 10 katına çıktığını söyleyen işletme sahipleri, bu hafta sonu yoğunluktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek hareketli hafta sonu
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli