Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdek´te iki öğretmene HDP soruşturması

Erdek´te iki öğretmene HDP soruşturması

Halkların Demokratik Partisi (HDP) toplantılarına katıldıkları iddiasıyla haklarında Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma açılan öğretmenlerden İlker Oflaz ve eşi Nergiz Oflas konuyla ilgili açıklama yaptı

Oflas, açıklamasında Nisan 2015´de hafta sonu ailece davet edildikleri arkadaşlarının evlerindeki kahvaltıda bir partinin flamalarının dikkate alınarak TBMM´de grubu bulunan yasal bir partinin ilçe toplantısına katılmış gibi gösterildiklerini öne sürdü.
Oflas açıklamasının devamında şunları söyledi: ?Ailece katıldığımız toplantının 7 Haziran seçimleri öncesinde olması nedeniyle her tarafta çeşitli partilere ait bayrak ve flamaların asılı olması yaptığım kahvaltıyla ilgili bir durum değildir. Seçilen resimlerde o partinin flamalarının gözükür olması o partiyle ilişkilendirilmemi gerektirmez.?
Oflas´ın, kahvaltı fotoğraflarının Halkların Demokratik Partisi tarafından facebook´ta açılan HDP-Erdek sayfasında yayınlanmasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmaması ise dikkat çekti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli