Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek´te ?Kadınlar Matinesi?

Erdek´te ?Kadınlar Matinesi?

Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Kadınlar Matinesi düzenlendi.

Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Kadınlar Matinesi düzenlendi.
Erdek Aleyna Düğün Salonu´nda geçtiğimiz Cuma günü akşamı düzenlenen ?Kadınlar Matinesi?ne, Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nün açtığı kurslara katılan bayanlar yoğun ilgi gösterdi.
Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan yaptığı açılış konuşmasında; Bu tür etkinliklerin yapılmasındaki amacı, güncel hayatta tüm günü çalışarak veya günlerini eşleri ve çocukları için evde geçiren hanımlara moral takviyesi olması sosyal hayatta birbirleriyle kadınların kaynaşması olarak vurguladı. 

Davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Alkan, Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nce yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı gece de yardım için düzenlenen çekilişte satışa sunulan biletler tükenirken, çekilişe katılan davetlilere birbirinden güzel hediyeler çıktı.
Zengin menünün yer aldığı gece de davetliler, Piyanist Volkan Baydar´ın çaldığı, sevilen sanatçı Doğan Davitadze´nin seslendirdiği şarkılarla çoşarken, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Kadınlar Matinesi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false