Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek´te korona virüs denetimi

Erdek´te korona virüs denetimi

Pandemi sürecinde maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına uymak hayati önem arz ediyor.

Pandemi sürecinde maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına uymak hayati önem arz ediyor. Bu kapsamda Erdek´te maske ve sosyal mesafe denetimi yapıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun talimatıyla 06.08.2020 Perşembe günü yurt genelinde koronavirüs salgını önlemleri denetimi yapıldı.

Pazarlar, işyerleri, marketler, toplu taşıma, yollar, lokantalar, kafeteryalar, taksiler, sahiller, plajlar ve tüm yaşam alanlarındaki denetimlere valiler, kaymakamlar, belediye başkanları ve zabıta katıldı.

ERDEK´TEKİ DENETİM

Erdek´teki denetim ise Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy´un başkanlığında gerçekleşti.

Hükümet Konağı önünde başlayan denetime Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, İlçe Jandarma Komutanı Halil İbrahim İlanku ve İlçe Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü Müdiresi Dilek Işıktaş ile Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları da eşlik etti.

Erdek merkez ve kırsal mahallelere gruplar halinde giden ekipler burada polis, zabıta eşliğinde esnaf ve vatandaşlara denetimlerde bulundu.

Kaymakam Atasoy, sahil ve plajlarda yaptığı denetimlerde ?Erdek olarak genelde iyi durumdayız. Ancak bu musibet hastalığı ülkemizden def etmek için herkes elinden geleni yapmalı, hijyene dikkat etmeli, sosyal mesafeyi korumalı ve maske takmalıdır. Özellikle önümüzdeki bu 15 gün çok önemli tedbiri elden bırakmamalıyız. Bu konuda denetimlerimiz tüm hızıyla sürecektir" dedi. 

ÖNDER BALIKÇI / TUNCAY ERTAN



https://www.facebook.com/yenierdekgazetesi/videos/298954744656801/
Anahtar Kelimeler: Erdek korona virüs denetimi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false