Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdek´te Muhtarlar Derneği kuruldu

Erdek´te Muhtarlar Derneği kuruldu

Erdek İlçesi´nde 7 mahalle muhtarının katılımı ile Muhtarlar Derneği kuruldu.

Erdek İlçesi´nde 7 mahalle muhtarının katılımı ile Muhtarlar Derneği kuruldu.
İçişleri Bakanlığı´nca 28.01.2021 tarihinde onaylanmasını takiben Erdek Muhtarlar Derneği dünden itibaren aktif çalışmalarına 7 kurucu üye ile başladı.
Erdek Muhtarlar Derneği´nin kurucuları arasında yer alan Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan dernek başkanı oldu.
Gazetemize bir açıklama yapan Erdek Muhtarlar Derneği´nin kurucu başkanı Semra Baycan, ?Erdek Muhtarlar Derneği´nin kuruluş amacı muhtarlar arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamaktır. Mahallelerimizde yaşanan sorunların çözümüne yönelik birlikte hareket edeceğiz. Faaliyete geçen derneğimiz ilçemize ve tüm muhtarlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.? dedi.

Erdek Muhtarlar Derneği kurucu başkanlığına Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan seçilirken, Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın Başkan Yardımcılığına, Saymanlık görevine Alaaddin Mahallesi Muhtarı İsmail İşler, Sekreterlik görevine Kırsal Belkıs Mahallesi Muhtarı Hasan Gedik getirildi.
Kırsal Hamamlı Mahallesi Muhtarı Yusuf Ay, kırsal Balıklı Mahallesi Muhtarı Nihat Karışık ile kırsal Paşalimanı Muhtarı Deniz Kıran ise üyelik görevlerini üstlendi.
Eski muhtarlarında derneği üye olabilecekleri öğrenildi.
Bilindiği gibi; geçtiğimiz yıllarda 56 üyeye sahip Türkiye Muhtarlar Derneği Erdek Şubesi, 29 Aralık 2018 tarihinde Türkiye Muhtarlar Derneği Erdek Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu toplantısında 44 üyenin katılımıyla ve oy birliği ile şube hakkında fesih kararı alınmıştı.
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli