Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek´te Öğretmenler Yarışıyor

Erdek´te Öğretmenler Yarışıyor

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçemizde görev yapan öğretmenler arasında çeşitli spor dallarında turnuvalar düzenleniyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçemizde görev yapan öğretmenler arasında çeşitli spor dallarında turnuvalar düzenleniyor.
Masa tenisi, voleybol ve futsal (Salon Futbolu) 3 branşta ilçemizde görevli toplam 111 öğretmenin yarışacağı turnuvalarda dereceye girenlerin ödülleri, 24 Kasım Salı günü Öğretmenler Günü törenlerinde verilecek.
Masa Tenisi Şampiyonu Tayfun Erbek
24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakaları dün masa tenisi turnuvasıyla start aldı.
Nerime Yüksel Ortaokulunda düzenlenen ve öğretmenlerin bireysel olarak yarıştığı masa tenisi turnuvasında, şampiyon İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Tayfun Erbek oldu. 24 Erkek 2 bayan öğretmenin katıldığı masa tenisi turnuvası seri maçlarının ardından oynanan üçlü finalde Tayfun Erbek birinci olurken, ikinci Nerime Yüksel Ortaokul Öğretmeni İsmail Doğru oldu. Yine Nerime Yüksel Ortaokul öğretmeni Orhan Şentürk turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Erdek Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan´ında katıldığı masa tenisi turnuvasında, Ceylan ilk maçını 3- 0 kazanırken turnuvaya yarı finalde veda etti. İki kişinin yarıştığı bayanlar masa tenisi klasmanında ise Kız Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi öğretmeni Vildan Yeni birinci olurken, Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Seval Söylemez ikinci oldu.
Çarşamba ve Perşembe Voleybol Cuma ve Pazartesi Futsal, Masa tenisi turnuvasının son bulmasıyla ilçemiz öğretmenleri bu kez kozlarını voleybol ve Futsalda (salon futbolu) paylaşacak.
Çarşamba(bugün) ve Perşembe olmak üzerek iki gün sürecek olan voleybol turnuvasına 6 takımda 7 bayan ve 50 erkek öğretmen katılacak.
Cuma günü başlayacak ve Pazartesi günü bitecek olan futsal(salon futbolu) turnuvasında ise 4 takımda 32 erkek öğretmen yarışacak.
24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvalarda komite üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor. Erdek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rüstem Tüt, Beden Eğitimi Öğretmenleri Salman Koçu, Selahattin Bozkurt ve Murat Bilgin.
Bu yıl ilk olarak gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü Spor Etkinlikleri ise önümüzdeki yılla beraber geleneksel hale getirileceği belirtildi.

Haber : Taygun Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli