Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek´te, öncelikle 3 çay bahçesi tamamlanacak

Erdek´te, öncelikle 3 çay bahçesi tamamlanacak

Erdek çay bahçelerinin yapımı sürüyor. Yapımını, Ankaralı ?Tek Ağaç Yapı İnşaat Limited Şirketi?nin üstlendiği, cumhuriyet alanında yer alacak beş çay bahçesinden öncelikle üçünün yetiştirilmesi için çalışılıyor.

Erdek çay bahçelerinin yapımı sürüyor. Yapımını, Ankaralı ?Tek Ağaç Yapı İnşaat Limited Şirketi?nin üstlendiği, cumhuriyet alanında yer alacak beş çay bahçesinden öncelikle üçünün yetiştirilmesi için çalışılıyor. Çay bahçelerinin olmaması, Erdek´teki turizm sezonunu olumsuz etkilerken, bu durumun, sahil bandına da yansıması sonucu birçok bölgede masalar ve sandalyeler, yollara konularak, adeta çay bahçesi konumuna dönüştürüldü.  

Böylece, seyyar satıcılar dahil, her çeşit denetimden uzak bir sahil bandı görünümü meydana geldi.
Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, önümüzdeki 2016 yılından başlayarak, Ali Haydar Sarı Sahil Bandı´nın yeniden yapılandırılarak, çağdaş bir görünüme kavuş-turulacağını açıkladı.
Haber : Önder Balıkçı



hasanyada
6.08.2015 22:09:10
sayın : yönetimler erdeye ne kazandırdınız aysanı sarısı yok sadece 3 cay bahcesi mi erdek ? bırakın artık ondan bundanıda gencliyi düşünün onları birbirine düşürmeyi bırakın birbirinin yaşam güvencesi olun erdekte hepiniz yasıyonuz kin nefreti bırakın sevmeyi secin saygılarımla vatan

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli