Erdek´te şehir içi sefer değişimine tepki var!
Gazetemize, Özbil Durul imzasıyla yapılan yazılı bir şikayette, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin, şehir içi seferlerindeki değişiklikleri vatandaşlara zamanında duyurması istendi.
Erdek Haber
Yayın: 15 Ağustos 2019 - Perşembe 17:29
Güncelleme: 15 Ağustos 2019 17:29
Erdek´te şehir içi sefer değişimine tepki var!

Gazetemize, Özbil Durul imzasıyla yapılan yazılı bir şikayette, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin, şehir içi seferlerindeki değişiklikleri vatandaşlara zamanında duyurması istendi.
Durul´un, gazetemize ilettiği, 9 Ağustos 2019 tarihli yazılı şikayet şöyle: "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı 10 BF 680 plakalı, Erdek´te, Havuzlu Meydan´dan kalkıp Yüz Evler´e yolcu taşımacılığı yapan otobüs, 13.30 seferini yapmamıştır. Gerekçesini sorduğumuz Emre isimli şoför, cuma namazı dolayısıyla cemaatin yolu kapadığını bahane ederek içindeki yolcuları saat 14.00´e kadar bekletip (seferler yarım saatte bir yapılıyor) yolcularını ve duraklarda yarım saattir bekleyen diğer yolcularını mağdur etmiştir. Niçin daha önce tarife değişikliği yapılmamıştır? Şoför, ´Güzergâh değiştirmem yasak. Emir yukarıdan´ diyerek alternatif yolları da kullanmamıştır. Cuma günleri, namaz saatinde hangi saat servislerin yapılmayacağını bildiren tarifenin meydana asılmasını bekliyor, gazeteniz aracılığıyla da bu garip olayın duyurulmasını arz ediyorum."
Haber Merkezi

  • Pazar 21.9 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.9 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Mirza’dan muhtarlara kahvaltı

2

Kyzikos Antik Kenti’ne ortak ziyaret

3

Balıkesir Odaları ve Borsaları İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

4

Ziraat Odası Başkanı Saçıl’dan zeytinde fiyat çağrısı

5

Küçük Yaşta Büyük Duyarlılık: 6 Yaşındaki Muhammed Emir’den Filistin’e Anlamlı Bağış

6

1.Balıkesir Kitap Fuarı coşkuyla açıldı

7

Meriç Başaran’a “Yaşam Boyu Onur Ödülü”