Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek´te şehitlerimiz için anma programı düzenlendi

Erdek´te şehitlerimiz için anma programı düzenlendi

İdlib´de şehit olan askerlerimiz için Erdek´te kuran okunarak, lokma hayrında bulunuldu.

İdlib´de şehit olan askerlerimiz için Erdek´te kuran okunarak, lokma hayrında bulunuldu.
Cumhur İttifakı Ak Parti ve MHP´nin destekleriyle pazar günü saat 18.00´da Cumhuriyet Meydanında düzenlenen şehitlerimizi anma programına AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal, MHP Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı, Erdek Belediye Meclisi´nin AK Parti´li ve MHP´li üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Dev Türk Bayrağı etrafında toplanan katılımcılar, şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşını okudu.

Erdek´te lokma sektöründe hizmet veren bir genç tarafından vatandaşa lokma hayrı yapılırken, Erdek İlçe Müftülüğü´nde görevli hocalarımız tarafından şehitlerimizin ruhuna kuran-ı kerim okundu.

İdlip şehitlerini anma programında, gençler adına konuşan İsmail Dalgıç, ülkemizin bağımsızlığı bütünlüğü ve Cumhuriyet uğruna canlarını hiçe sayarak şehadete koşan kahraman Mehmetçiklere Allah´tan rahmet acılı ailelerine sabır diledi.

Gazilere de acil şifalar dileyen Dalgıç, ?Kahraman Mehmetçiklerimiz göreve giderken ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz diyerek cepheye vatan sevdasıyla koşmakta. Bizim vatan sevdamız Çanakkale´de, Sakarya´da ne ise bugün Suriye´de aynı hissiyatlarla devam etmektedir. Devletimiz ve askerimiz daima mazlumun yanındadır. Bir ölür bin diriliriz. Ülkemize ve askerimize uzanan eller kırılsın. Allah ordumuzu daima muzaffer kılsın. Ne mutlu Türk´üm diyene." dedi.

Ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan şu günlerde programa katılımın az olması ise tepki çekti.

Haber:Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı