Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdek´te, Sosyal Medya Eğitim Programı

Erdek´te, Sosyal Medya Eğitim Programı

Bir tıkla dünyanın her yerinden milyonlarca potansiyel müşteriye ulaşabileceğimiz sosyal medyayı ne kadar kullanabiliyoruz?

Bir tıkla dünyanın her yerinden milyonlarca potansiyel müşteriye ulaşabileceğimiz sosyal medyayı ne kadar kullanabiliyoruz?
İlçemiz turizm sektörünün temsilcilerine ?Sosyal Medya Eğitim Programı? düzenlenecek.
Erdek Belediyesi, Erdek Ticaret Odası (ETO) ve Yeşil Valiz Sorumlu Turizm Derneği ortaklığıyla gerçekleştirilecek ?Sosyal Medya Eğitim Programı? 8 Mayıs Pazartesi günü düzenlenecek.
İnternet teknolojisinde yaşanan gelişmeler, insanların teknik bilgi gerektirmeden bilgi paylaşımında bulunmalarına, içerik oluşturabilmelerine ya da diğer kullanıcılarla interaktif iletişim kurabilmelerine imkân sağladığı biliniyor. 

Erişimi kolay, kullanımı basit ve maliyeti bedavaya yakın olan sosyal medya araçlarıyla kullanıcılar zaman ve mekân sınırlaması olmaksızın her konuda bilgi, düşünce ve fikir alışverişinde bulunabilmeleri ve her geçen gün artan kullanıcı sayısı, sosyal medyanın gücünü gösteriyor.
Herkes için cazip bir platforma dönüşen sosyal medyanın etkileriyle işlevselliğini ne kadar kullanabiliyoruz?
Bu amaçla yola çıkan Erdek Belediyesi, Erdek Ticaret Odası (ETO) ve Yeşil Valiz Sorumlu Turizm Derneği ortaklığıyla ilçemiz turizm sektörünün temsilcilerine yönelik, ?Sosyal Medya Eğitim Programı´ verilme kararı alındı.
Programda, yeni medya-eski medya, blog kullanımı, metin yazarlığı, yeni medya terimleri, toplumsal algı, sosyal ağlar ve kullanımı, algı yönetimi, paylaşım kültürü psikolojisi, sosyal medya reklamları ile medyada etik gibi konular işlenilecek.
Düşük bütçeli, büyük etkili bu reklam aracının doğru kullanımı ile ilgili tüm ipuçlarını ve daha fazlasını 8 Mayıs Pazartesi günü kurumsal sosyal medya alanında tecrübeli eğitmen İbrahim Akan tarafından verileceği bildirildi.
Sosyal Medya Eğitim Programı´nın sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleştirileceği belirtilirken, eğitime katılmak isteyenlerin en kısa zamanda kayıtlarını yaptırmaları istendi.
Kayıt için Erdek Ticaret Odası´na başvuru yapılması gerektiği açıklanırken, katılımcıların Başvuru Formu doldurması uyarısında bulunuldu.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli