Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdek´te ?Tekne Turu? ilgi görüyor

Erdek´te ?Tekne Turu? ilgi görüyor

Tatil için ilçemizi tercih eden tatilciler, tekne turlarına yoğun ilgi gösteriyor.

Tatil için ilçemizi tercih eden tatilciler, tekne turlarına yoğun ilgi gösteriyor.
Erdek´te tekne turu gezilerine tatilciler bu yılda daha fazla rağbet gösteriyor.
Erdek´te turizmi çeşitlendirme anlamında yakın bir tarihte başlatılan tekne turlarına ilgi her geçen yıl artarak sürüyor.
Ege ve Akdeniz Bölgelerindeki tatil yörelirende yıllardır devam eden tekne turu gezilerine ilçemizin de alışmaya başlaması sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriliyor. 

Erdek çay bahçeleri önündeki iskeleden her gün saat 11.00´de hareket eden Derinsu Yatçılığa ait gezi teknesi, Ocaklar, Narlı, İlhanlar, Doğanlar ve Avşa Adası´na uzanan güzergahta geniş bir gezi programı ile tatilcilere Kapıdağ Yarımadası´nın gizli kalmış koylarının tanıtımına yardımcı oluyor.
Kapıdağ Yarımadası´nın eşsiz koylarını gezdiren Poseidon isimli teknede konuklara öğle yemeği sunulurken, tekne personeli müşterilerine sıra dışı bir gün yaşatmak için ellerinden gelen çabayı gösteriyor. Kapıdağ Yarımadası´nın eşsiz güzelliklerine sahip koylarında verilen molalar, tatilcilere denize girme ve güneşlenme olanağı sağlarken, tekne de ayrıca özel grup talepleri geldiği takdirde geceleri mehtap gezisi de düzenlenebiliyor.
Gün boyunca canlı müzik eşliğinde devam eden turlar Avşa Adası´nda verilen 2 saatlik mola ile taçlanıyor.
İlçemize gelen yerli ve yabancı tatilcilere hizmet verebilmek adına Erdek-Avşa arası tur gezisi düzenlediklerini söyleyen Tekne sahibi Kaan Öksüz, bunun yanında mehtap turları ve özel günler için kiralama hizmetleri de verdiklerini açıkladı.
Kaptan Kaan Öksüz yaptığı açıklamasını şöyle sürdürdü: "Gün boyu devam eden tekne turlarımız kişi başı sadece 70 lira. Biz bu ücretin içerisinde konuklarımıza öğle yemeği de ikram ediyoruz. Tatilcilere Kapıdağ´ın eşsiz koylarını görmelerine olanak sağlıyoruz. Vatandaşlar da bu turlardan oldukça memnun." dedi.
Gezi sonunda Ocaklar ve Erdek sahillerine yakın geçerek İzmir Marşı eşliğinde sahildeki kalabalığı selamlayan tatilciler, tekne turundan oldukça memnun kaldıklarını aktarıyor.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Tekne Turu ilgi görüyor
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli