Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdek´te Trafik Haftası kutlandı

Erdek´te Trafik Haftası kutlandı

Her yıl 1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Trafik Haftası" ilçemizde de etkinliklerle kutlandı.

Her yıl 1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Trafik Haftası" ilçemizde de etkinliklerle kutlandı.
İlçemizde, Erdek İstiklal İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı Trafik Haftası kutlama programına Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Erdek İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Volkan Kocatürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydın Tekin, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 

Bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, İstiklal İlkokulu Müdürü Mehmet Ali Büyüktaş günün anlamına uygun konuşma yaptı.

Büyüktaş konuşmasında, ?Trafik kuralları uzun araştırmalar ve deneyler sonucunda ortaya çıkmıştır. Toplum olarak doğru yerde, doğru zamanda ve doğru olan trafik kurallarını uygulayarak can ve mal güvenliğimizi korumalıyız.? dedi.

Konuşmanın ardından; Anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan trafik konulu sunulan drama gösterisi büyük alkış toplarken, öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Kutlama programı, Trafik Haftası nedeniyle ilçemiz okullararası düzenlenen resim, şiir ve slogan yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin dağıtılmasıyla sona erdi. Haber: Mehmet Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Trafik Haftası kutlandı
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli