Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek´te Turizm Haftası kutlandı

Erdek´te Turizm Haftası kutlandı

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ?Turizm Haftası? ilçemizde bir dizi etkinlikle kutlandı.

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ?Turizm Haftası? ilçemizde bir dizi etkinlikle kutlandı.
Turizm Haftası kutlamaları ilçemizde Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu´nda gerçekleştirildi.
Turizm Haftası nedeniyle sunulan programa; Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Erdek İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, ilçe milli eğitim şube müdürleri, daire müdür ve amirleri, çok sayıda öğretmen, öğrenci ve davetli katıldı.
Erdek Halitpaşa İlkokulu tarafından hazırlanan bu yılki ?Turizm Haftası? kutlama programında, okul öğrencileri tarafından şiirler okundu, tiyatro gösterileri yapıldı, halk oyunları gösterileri sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Halitpaşa İlkokulu Müdürü Tuncay Şenyiğit, turizm sektörünün, dinamik yapısıyla, ülkelerin gelişmesinde, kalkınmasında, itici bir güç olduğunu davetlilerle paylaştı.
Şenyiğit´in konuşmasının ardından program "Acemi Rehberler" isimli drama gösterisi ile devam edip, öğrenciler tarafından şiirler okundu.
Türkiye´deki turistik yerlerin ve Mazideki Erdek sunumu konuklara izletilirken, halk oyunları ekibi gösteri sundu. REP müzik gösterisi ile devam eden program, ilçemiz okullar arası düzenlenen Turizm Haftası konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin dağıtılması ile sona erdi.
Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Turizm Haftası kutlandı
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli