Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek´te Ülkü Ocağı yeniden faaliyete geçiyor

Erdek´te Ülkü Ocağı yeniden faaliyete geçiyor

Erdek Ülkü Ocağı Başkanlığı´na Ali Özgen atandı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi´ne bağlı Erdek Ülkü Ocağı Başkanlığı, uzun bir aradan sonra yeniden faaliyete geçiyor.

MHP Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı, ilçede uzun süredir faaliyette bulunmayan Erdek Ülkü Ocağı´nın yeniden açılacağını söyledi.

31 Mart´ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı kapsamında Belediye Başkan adaylarının Turhan Gün olduğunu hatırlatan MHP İlçe Başkanı Fatih Bağcı, 4senedir Erdek´te kapalı olan Ülkü Ocağı´nın yeniden ilçeye kazandırıldığını açıkladı.

Dün akşam parti binasında konuyla ilgili basın açıklaması yapan MHP Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı "Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi´nin tavsiyesi, Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanı Halil Görmen´in onayı ile Erdek Ülkü Ocağı Başkanlığı´na makine mühendisi Ali Özgen getirilmiştir. Özgen kardeşimize yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi.

Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti´nin Belediye Başkan adayı Turan Gün´e, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz´a destek verdiklerini kaydeden Bağcı "Erdek´te yapılacak seçimlerin öncelikle huzur ve güven ortamında geçmesini temenni ediyorum. Sizlerden Erdek Belediye Başkanlığında olsun Meclis´te olsun destek bekliyoruz. Erdek´ tarihinde ilk defa meclise parti üyemiz sizlerinde desteği ile girebilir. " diyerek sözlerini noktaladı.

Basın toplantısı sona erdikten sonra, MHP İlçe Teşkilatı ve Erdek Ülkü Ocağı Başkanı Ali Özgen, seçim çalışmaları için ilçemiz kırsal mahalle ziyaretlerinde bulunan AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün ve ekibinin ilçeye dönüşlerini, Havuzlu Meydan´da beklediler.

Bir süre sonra Havuzlu Meydan´a gelen AK Partililere, MHP İlçe Teşkilatı mensuplarınca sevgi gösterilerinde bulunuldu.

AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün, Erdek Ülkü Ocağı Başkanlık görevine atanan Ali Özgen´i tebrik ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Haber:Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli