Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek´te uyuşturucu operasyonları tüm hızıyla sürüyor

Erdek´te uyuşturucu operasyonları tüm hızıyla sürüyor

Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığının ortaklaşa düzenlediği operasyonda 3,5 kilo esrar ele geçirildi.

Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığının ortaklaşa düzenlediği operasyonda 3,5 kilo  esrar ele geçirildi. 

İlçemizde "Uyuşturucu Madde İmal ve  Ticareti" olaylarını önlemeye yönelik devam eden çalışmaları aralıksız sürüyor.

Ekiplerce uyuşturucu madde kullanan ve satışını yapan şahıslara yönelik Adli makamlardan alınan arama kararlarına istinaden Erdek İlçesi Düzler Bölgesinde ikamet eden H.Ç. isimli şahsın ev ve eklentilerinde izinsiz hint keneviri ekimi yaparak, kenevirleri kurutmak suretiyle elde ettiği uyuşturucu maddeyi içici şahıslara sattığına dair bilgiye ulaşıldı. Şahsın evine Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ortaklaşa operasyon düzenledi. H.Ç. isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada 3,5 kilo kubar esrar, kenevir tohumu, pompalı tüfek ve dolu kartuşlar ele geçirildi.

Bu olayla ilgili olarak M.Ç. isimli şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, oğlu H.Ç ise güvenlik güçleri tarafından her yerde aranıyor.

Diğer yandan bugün Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ile Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 7 ayrı adrese uyuşturucu operasyonu düzenlenerek  bir çok şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı