Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek´te yağma suçundan aranan 1 kişi yakalandı

Erdek´te yağma suçundan aranan 1 kişi yakalandı

Erdek İlçesi´nde polis ekiplerince gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, yağma suçundan aranan 1 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Erdek İlçesi´nde polis ekiplerince gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, yağma suçundan aranan 1 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü´nce il ve ilçelerde, genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla asayiş uygulaması gerçekleştirildi.
Yapılan uygulamalar sonucunda 4 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 16 adet fişek, 1 adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeklere ait 29 adet kartuş ele geçirildi. 13 aranan şahıs yakalandı.
İl merkezinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 1 adet menşei belli olmayan 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve 3 adet fişek, 1 adet Smith Wesson marka 9 mm ruhsatsız tabanca ve 5 adet fişek ele geçirildi. Muhtelif suçlardan aranan 4 şahıs yakalandı.
Ayvalık İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak veya kullanmak, borçlunun ödeme şartını ihlali suçlarından aranan 2 şahıs yakalandı.
Burhaniye İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Fuhşa Teşvik Etmek suçundan aranan 1 şahıs yakalandı.
Edremit İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 1 adet Beretta marka 7,65 mm ruhsatsız tabanca 3 adet fişek ele geçirildi. Muhtelif suçlardan aranan 5 şahıs yakalandı.
Susurluk İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 1 adet menşei belli olmayan 7,65 mm ruhsatsız tabanca ve 5 adet fişek, 1 adet Magnum Asil marka 12 cal ruhsatsız pompalı tüfek ve 29 adet kartuş ele geçirildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı