Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek’te 5. Küçükler Atletizm Festivali düzenlendi

Erdek’te 5. Küçükler Atletizm Festivali düzenlendi

Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü, Erdek 18 Eylül Stadı’nda dün çocuklara yönelik 5. Küçükler Atletizm Festivali düzenledi.

Atletizm Festivalinde; Ana sınıfı öğrencileri (2017-2018 doğumlular) için 80 metre, 1.ve 2. sınıf öğrencileri (2015-2016 doğumlular) için 80 metre, 3. ve 4. sınıf öğrencileri (2013-2014 doğumlular) için 80 metre, 5. ve 6. sınıf öğrencileri (2011-2012 doğumlular) için 80 metre kategorilerinde atletizm yarışları gerçekleştirildi. Yarışmalara çok sayıda minik sporcu katıldı.  

Öğrenci velilerinde izlediği yarışmaların sonunda, kategorilerinde ilk dört dereye giren minik sporculara madalyaları; Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan  Atasoy, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve protokol tarafından verildi.  

Miniklere yönelik düzenlenen Erdek 5. Küçükler Atletizm Festivali hakkında bilgi veren Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan "Yarışmalar büyük bir katılımla, heyecan dolu geçti. 5. Küçükler Atletizm Festivali’ni güzel bir şekilde tamamladık. Öncelikle bu yarışmanın oluşumunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kulübümüzün asıl amacı; ülkemiz için, geleceğimiz için sağlıklı, saygılı, vatanını milletini bayrağını seven ve koruyan bireyler yetiştirmektir. Bunun devamında da ülkemiz sporuna mümkün olduğunca katkıda bulunmaktır.” dedi. 

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ise törende yaptığı konuşmada, Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü’nün başarılı çalışmalarının devamını diledikten sonra Kulüp Başkanı Niyazi Gülhan'a hediye verdi. Festival minik sporcular ve aileleri ve protokol ile toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. 

Haber: Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı