Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Erdekte Apostol güzelleşiyor

Erdekte Apostol güzelleşiyor

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, yapım çalışmaları devam eden Apostol Mesire Yerinde incelemelerde bulundu.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, yapım çalışmaları devam eden Apostol Mesire Yerinde incelemelerde bulundu.
Apostol (Çifte Oluklar) projesi`nin parçası olan kapalı alan inşaatında son durumu kontrol eden Aysan, özellikle kış aylarında vatandaşların restaurant ihtiyacını gidermek üzere planlanmış proje dahilin de binanın taş duvarlarının tamamlandığını, çatı kaplama işine geçildiğini söyledi. 
Aysan, söz konusu yapım işinin bitmesiyle hizmete girecek Apostol Mesire Yeri sayesinde Erdek`te alternatif bir sosyal mekan daha kazandırmış olacağız diye konuştu.
Apostol`u bekleyen değişim
Bölgede mevcut tarihi ve doğal dokuyu bozmadan yapımı devam eden çevre düzenlemesi sonrası, alana restaurant, kafe ve küçük dükkanlar kazandırılacak.
Apostol (Çifte Oluklar) Mesire alanında, içinden geçenlerin isteklerinin kabul edildiği Dilek Ağacı, hizmete girecek yeni tesisler sayesinde daha fazla ziyaretçi akınına uğrayacak.
Asırlık ağaçlar, asırlardır gürül gürül akan buz gibi kaynak suyun aktığı tarihi çeşme yıllardır kaderine terk edilmiş, bakımsızlıktan kurtulacak.
Apostol Projesi hizmete girdikten sonra, özel bir alana dönüşecek mesire alanında yılın her günü ilçe halkının yanı sıra çevre il ve ilçelerde ikamet eden vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte güven içinde zaman geçirecekleri özel bir yer olacak. 
Erdek`te özellikle kış aylarında eksikliği hissedilen turistik tesis ve mesire yeri ihtiyacı Apostol projesi sayesinde sona erecek.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı