Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdekte bayram keyfi

Erdekte bayram keyfi

İlçemize bayram tatili için gelenler pişman olmadı. Güneşli ve sıcak havayı gören tatilciler sabah erken saatlerden itibaren ilçenin plajlarını doldurdu. Bayramda devam eden sıcak hava, tatile gelen yerli turistleri kavurdu.

İlçemize bayram tatili için gelenler pişman olmadı.
Güneşli ve sıcak havayı gören tatilciler sabah erken saatlerden itibaren ilçenin plajlarını doldurdu. Bayramda devam eden sıcak hava, tatile gelen yerli turistleri kavurdu.
Ramazan Bayramı için Erdek`e tatile gelen yerli turistler sabah erken saatlerden itibaren sahildeki kafeteryalara akın etti. Kahvaltılarını Erdek körfez manzaralı kafeteryalarda yapan tatilciler, öğleden sonra Çuğra, Kanava ve Kastri plajlarında bol bol güneşlendi sıcak ve güneşli havanın tadını çıkardı.
27 dereceye ulaşan hava ısısı ve 22 dereceyi bulan deniz suyu sıcaklığı nedeniyle Çuğra-Kanava ve Kastri plajlarını dolduran tatilciler kumsallarda bol bol güneşlendi, denize girdi, eğlendi.
Denize girmeyen tatilciler ise gittikleri kumsallarda kıyafetleri ile ayaklarını denize sokup serinlemeye çalıştı. Yerli turistler başka şehirlerde olan tanıdıklarına cep telefonları ile ulaşıp akrabalarının bayramlarını kutlarken, diğer yandan ``Erdek cennet gibi bir yöre, denize giriyoruz, kumsalda güneşleniyoruz keşke sizlerde burada olsaydınız` mesajları yağdırdı.
Bazı tatilciler 12 Eylül halkoylamasına katılmak için bir gün öncesinden ilçeden ayrılırken, tatilcilerin çoğu ise referanduma katılma yerine tatillerini devam ettirmeyi tercih etti.
Haber : Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli