Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdekte bayram tatili keyfi

Erdekte bayram tatili keyfi

Ramazan Bayramında havaların mevsim normallerinde olması tatilcilerin rotasını Erdeke çevirmesine neden oldu.

Ramazan Bayramında havaların mevsim normallerinde olması tatilcilerin rotasını Erdek`e çevirmesine neden oldu. Uzun bayram tatil süresi ilçemiz esnafına yaradı. İlçemize bayram tatili için gelenler pişman olmadı. Hava sıcaklığının 30 dereceyi aştığı, deniz suyu sıcaklığının ise 20 dereceye ulaştığı ilçede tatilciler geçtiğimiz hafta sonundan itibaren erken saatlerden itibaren ilçeye gelerek doldurdu.
Dokuz günlük  Ramazan Bayramı tatili için cuma akşamından itibaren Erdek`e tatile gelen tatilciler, Salı günü namaz ve bayramlaşmanın ardından Erdek plajlarına akın ettiler.
Kahvaltılarını Zeytinliada manzaralı çay bahçelerinde yapan tatilciler yine Çuğra ve kanava plajlarında bol bol güneşlendi, denize girdi.
Tatilciler, tatile gelemeyen yakınlarına cep telefonlarıyla, biz Erdek`teyiz ve tatil başladı. Erdek her zamanki gibi çok güzel. Dinleniyoruz, yüzüyoruz, güneşleniyoruz demeleri dikkat çekti. Turistik tesislerin yüzde 100 doluluk oranına ulaştığı ilçeye İDO ve otobüs firmaları ek seferler düzenledi. 

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı