Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdekte bayramlaşma

Erdekte bayramlaşma

İlçemizde bayramlaşma, bayramın birinci günü Erdek Kaymakamlığı tarafından düzenlendi. Erdek Öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşmaya, Erdek Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı katıldı.

İlçemizde bayramlaşma, bayramın birinci günü Erdek Kaymakamlığı tarafından düzenlendi.
Erdek Öğretmenevi`nde düzenlenen bayramlaşmaya, Erdek Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı katıldı.
Bayramın ikinci günü ise, Erdek Belediye Başkanlığı`nda bayramlaşma töreni vardı.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, bayramın ikinci günü belediye çalışanları ve vatandaşlarla bayramlaştı. Aysan, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada bayramın sevgi ile güzelleştiğine vurgu yaptı.
Başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma törenine meclis üyeleri, daire müdürleri ile kalabalık topluluk katıldı.
Vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Aysan, bayramların tarihi fırsat olduğunu ve böyle mübarek günlerde dargınların barışmasına vesile olduğunu işaret etti.
Erdek`li hemşerilerim ile tatilini Erdek`te geçiren tatilcilerin, bayram günlerini ilçemizde en güzel şekilde geçireceklerine inandığını kaydeden Aysan, bayramın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Erdek Belediyesi`nde gerçekleşen bayramlaşmaya, Edincik`in Demokrat Partili Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı ve partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı