Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek’te böyle seferberlik görülmedi

Erdek’te böyle seferberlik görülmedi

Erdek'te doğalgaz ve altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarının yaz sezonuna yetişmesi için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Erdek Belediyesi tüm imkanlarını seferber etti.

 

Erdek'te doğalgaz ve altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarının yaz sezonuna yetişmesi için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Erdek Belediyesi tüm imkanlarını seferber etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Erdek Belediyesi'nin koordineli çalışmasıyla Erdek'te el değmemiş meydan, cadde ve sokak kalmayacak.  
Pazar günü ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tüm birimlere talimat vererek bozulan yolların asfaltlanması, taş döşenmesi, yıkanması ve yabani otların temizlenmesi için Erdek'e çok sayıda araç, ekipman ve personel takviye etti.  
YOLLAR ASFALTLANIYOR  
Altyapısı tamamlanan cadde ve sokakların asfaltlanması için Erdek Belediyesi ekiplerinin çalışması devam ederken, Büyükşehir Belediyesi günde 15 kamyon asfalt desteğinde bulunuyor.  
YOLLAR YIKANACAK  
Asfalt ve taş döşeme çalışması biten yollar yıkanmaya başlandı. Yolların yıkanması için kullanılan suyun gedeve mevkiinde bulunan gölettten karşılandığı öğrenildi.

YABANİ OTLAR TEMİZLENİYOR  
Yol kenarında bulunan yabani otların temizlenmesi, Büyükşehir Belediyesi ve Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülüyor.  
Erdek'in her cadde ve sokaklarında ekiplerin gece gündüz çalışması sürerken, yaz sezonuna pırıl pırıl girilmesi hedefleniyor.  
Haber : Tuncay Ertan



hür şenyuva
27.04.2022 03:15:43
4senedir neredeydi bu bbb heryer lağım kokarken seçim var seçim show lar başladı.erdek halkı doydu bu showlara .çevre yolu noldu ölçüp ölçüp gidiyorlar.suya zam sıçtığımız bokun bile parasını alıyolar mecbur oldukları yapılması gereken hizmeti bize lütuf diye sunup utanmadan show yapıyorlar.

Naciye Ateş
27.04.2022 19:15:15
İşte budur dayanışma her zaman güzeldir tebrik ediyorum senden benden ondan ayrıştırmadan halk yararına ortak düşünce kararları almak düşünmek çok güzel bir duygu turizm alanlarının güzelleştirmek gelen misafirlerin de hoşnut kalması için mükemmel saygı ve selamlarımla

Anahtar Kelimeler: Erdek’ böyle seferberlik görülmedi
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı