Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek’te can dostlara mama dağıtıldı

Erdek’te can dostlara mama dağıtıldı

Erdek’te Belediyesi tarafından sokak hayvanlarına mama dağıtıldı.

Erdek’te Belediyesi tarafından sokak hayvanlarına mama dağıtıldı.
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Erdek Belediyesi ekipleri, "Sevgileriyle dünyamızı güzelleştiren can dostlarımıza, şefkat ve merhametle yaklaşalım, haklarını birlikte koruyalım" sloganıyla sokak sokak gezerek kedi ve köpeklere mama ve su verdi. 
Erdek Belediyesi tarafından 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Burhan Karışık, farkındalık yaratmak adına sokak hayvanlarına mama dağıtımı gerçekleştirdik.” dedi. 
Bu kapsamda belediye ekiplerinin,  başlangıç noktası olan Cumhuriyet Meydanına gelen vatandaşlarımıza mahallelerindeki can dostlarımız için mama dağıtımı gerçekleştirdiğini belirten Belediye Başkanı Karışık, ardından bölgelere mama dağıtıma geçildiğini bildirdi.         
Diğer yandan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Erdek Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Sokaklara terk edilen, eziyet edilen, aç ve yalnız bırakılan hayvanlar, tıpkı biz insanlar gibi yaşama hakkına sahiptir. Bu Dünyada nefes alan her canlıya karşı sorumluluklarımız olduğunu ve birlikte var olduğumuzu unutmadan yaşamalıyız çünkü bu Dünya hepimizin.  4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun.” 
Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek’ dostlara dağıtıldı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı