Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek’te deniz dibi temizliği

Erdek’te deniz dibi temizliği

Bandırma Rotary Kulübü, Erdek Belediyesi, Erdek Dalış Kulübü tarafından Erdek’te, yedinci kez deniz dibi temizliği yapıldı.

Bandırma Rotary Kulübü, Erdek Belediyesi, Erdek Dalış Kulübü tarafından Erdek’te, yedinci kez deniz dibi temizliği yapıldı.

Etkinliğe Erdek Dalış Kulübü’nden 10 dalgıcın yanı sıra Bandırma Rotary Kulübü’nün dalgıçlık eğitimi gören üyeleri de katıldı.

Çay bahçelerinin önünde gerçekleşen etkinlikte deniz dibinden alkol şişeleri, halat, ağ, çapari, tabak, çatal, bıçak, otomobil lastiği, tava, tencere ve sandalyeler çıktı.

Denizden çıkan atıklar, belediyenin römorkü ile çöplüğe gönderildi.

Bandırma Rotary Kulübü Başkanı Mimar Yener Ok, etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, “Bilinçli toplumlar denizi kirletmez” dedi. Ok, önümüzdeki dönemde Rotary Külübü olarak öğrencilere, denizlerin temiz tutulması için gruplar halinde eğitim vereceklerini sözlerine ekledi.



Cevdet birkan
21.08.2023 21:17:22
Yorum ve haberleri ilgiyle izliyorum

Çağdaş goknur
22.08.2023 19:56:45
Sahil temizlikleri ne zaman yapılacak sahiler pislik yuvası oldu her yer pikniğe gelenlerin pislikleri ile doldu taştı koku ve hastalık yollarda belediye temizlik yapmıyor duzler mah sahili berbat halde

Mehmet Hanifi Uzunoğlu
23.08.2023 19:01:04
İlginize teşekkür ediyorum. Deniz kıyısında içki içenlerin eğitilmesi gerektiğine inanıyorum. Yalnız limandaki Deniz dibi değil,Erdek kıyılarının yosundan ve şişe kırıklarından temizlenmesi Belediyece her sabah sahilin temizlenmesi Otellere temizlik yarışması açılarak temiz çevre bilincinin verilmesi Saygılarımla

Anahtar Kelimeler: Erdek’ deniz temizliği
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı