Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek’te Dezenfekte Harekatı kapsamlı şekilde sürüyor

Erdek’te Dezenfekte Harekatı kapsamlı şekilde sürüyor

Erdek Belediyesi’ne bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü’nce Dezenfekte Harekatı devam ediyor.

Erdek Belediyesi’ne bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü’nce Dezenfekte Harekatı devam ediyor. 
Toplu taşıma araçları, ticari taksiler, camiler ve kamu kurum binalarının dezenfektasyonu ve ilaçlama çalışmaları sürüyor. 
Dezenfekte Harekatı’nı periyodik olarak devam ettiren Erdek Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, dezenfekte çalışmalarını toplu taşıma araçları, ticari taksiler, camiler ve resmi kurumlarla sürdürüyor. 
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ın talimatı ve hassas takibi ile devam eden çalışmaları büyük memnuniyet yarattı. 
Toplu taşıma araçları, ticari taksiler virüse karşı ilaçlandı.                           
Erdek Belediyesi, vatandaşların ve özellikle öğrenci taşımacılığı hizmetinde kullanılan servis araçlarında ve ticari taksilerde virüs ve bakterilere karşı dezenfeksiyon çalışması yaptı. 
Erdek’te bulunan çok sayıda toplu taşıma aracı ve ticari taksiler Erdek Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte edilirken, servis taşımacılığı ile taksicilik yapan şoförler uygulamadan oldukça memnun kalırken yapılan çalışmadan dolayı Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve belediye ekiplerine teşekkür ettiler. 
Müftülük ve tüm camilerde dezenfektasyon 
Diğer taraftan Erdek Belediyesi tarafından başlatılan Korona virüs ve bulaşıcı hastalıklara karşı mücadele çalışmaları kapsamında, İlçe Müftülüğü hizmet binası, ilçedeki tüm cami ve ibadethanelerde de dezenfektasyon çalışması yapıldı. 
Dezenfekte çalışmaları kamu kurum binalarıyla sürüyor 
Belediyenin başlattığı dezenfekte çalışmaları ilçedeki kamu kurum binalarının ilaçlanmasıyla devam etti. 
Çalışmaların hassasiyetle ve ciddiyetle devam edeceğini söyleyen Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, “Küresel boyutta tehlike oluşturan Korona Virüs önlemleri kapsamında, halkımızın sağlıklı bir ortamda hayatına devam edebilmesi için dezenfekte işlemlerimizi sürdüreceğiz. Gücümüzün yettiğince her yere yetişme gayreti içindeyiz. Müdürlüklerimiz ve bağlı ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Vatandaşlarımızın sağlıkları bizim çok önemli. Bu hassasiyet ve ciddiyetle dezenfektasyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Süreci en etkin ve en titiz şekilde yürütme gayreti içindeyiz.” diyerek sözlerine ekledi. 
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli