Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek'te 'Mahalle Bizim Gençlik Bizim' programı

Erdek

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları tarafından ’Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ projesi kapsamında iftar programı düzenlendi.

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları tarafından ’Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ projesi kapsamında iftar programı düzenlendi. 

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Konçeli ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde Erdek Piri Reis Cami bahçesinde gerçekleşen iftar programına; AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetimi, MHP Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı, Erdek Belediye Meclisi’nin AK Parti’li üyeleri, teşkilat kademesi ve vatandaşlar  katıldı.  

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Konçeli, iftarın ardından yaptığı konuşmada, davete icabet eden tüm konuklara teşekkür etti. 

Mübarek Ramazan ayında böylesine anlamlı bir organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Konçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Geçtiğimiz iki sene içerisinde Covid-19'un üzerimizde hissettirdiği maddi ve manevi tehdidi, devletimizin desteği, milletimizin azmi ile yeni yeni üzerimizden atmaya başladık. Biz gençlerin sosyal hayata adaptasyonunu bir nebzede olsa kolaylaştırmak amacıyla gençlik kolları başkanlığı olarak düzenlediğimiz yeni bir etkinliği gerçekleştirmek amacı ile buradayız. Ramazan ayı boyunca girilmedik mahalle, ayak basılmadık sokak, çalınmadık kapı kalmayana dek çalışacağımıza söz vermiştik ve bugün burada beraber yol yürümekten mutluluk duyduğum yol arkadaşlarımın da katkıları ile sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum ve ak davanın ak yürekli gençlerine teşekkür ediyorum. Ramazan'ın gerekliliklerinden biri olan paylaşma, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirmek amacı ile düzenlenen organizasyonumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Bu duygu ve düşünceler ile hepinizi Allah'a emanet ediyor yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını diliyorum."  
Haber: Tuncay Ertan



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı