Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek’te metruk binalar yıkılıyor

Erdek’te metruk binalar yıkılıyor

Metruk binalar huzur ve güvenlik için yıkılıyor.

Erdek İlçesi’nde uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşların rahatsızlık oluşturan metruk binalar Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tek tek yıkılıyor. 
Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, İçişleri Bakanlığı'nca açıklanan kararlar doğrultusunda ve Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan çalışmalar sonucunda son olarak Atatürk ve Alaattin mahallelerinde metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi. 
Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; İçişleri Bakanlığı’nca açıklanan kararlar doğrultusunda kentte tehlike arz eden tüm metruk binaların yıkılacağı bildirildi. 
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Metruk yapılar terk edilmiş olması nedeniyle uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline geliyor. Bu tip yapılar, yapı sahibi ve çevresinde yaşayan vatandaşlar açısından tehlike arz ediyor. Bu durum vatandaşların şikâyetlerine neden oluyor. Vatandaşların güvenliği için bizler de gerekli prosedürü tamamladıktan sonra binaların yıkımını gerçekleştiriyoruz.”                 Haber: Tuncay Ertan
 



Anahtar Kelimeler: Erdek’ metruk binalar yıkılıyor
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı