Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek’te Muhtarlar Günü Kutlandı

Erdek’te Muhtarlar  Günü Kutlandı

Erdek’te 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlar, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı ve Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy’u makamında ziyaret etti.

Erdek’te 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlar, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı ve Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy’u makamında ziyaret etti.
19 Ekim 2023 Perşembe günü cumhuriyet meydanında saat 09.30’da, Atatürk anıtına muhtarlar adına çelenk sunuldu.
Ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini dile getiren konuşma Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Semra Baycan tarafından yapıldı. 
Törende hazır bulunan Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Ceyhun Mırız,  Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, bazı kamu kurumu muhtarların gününü kutladı.
Erdek Muhtarları Erdek Kaymakamlığını ziyaret etti.
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy tarafından muhtarlara günün anlam ve önemine özel hediyeler verilirken,  açıklama yapan Atasoy: “Demokrasimizin mihenk taşı, aziz milletimizin güzide temsilcisi olan ve halka hizmet yolunda gayretle çalışan kıymetli muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü tebrik ediyor,başarılar diliyorum.” dedi.                    

 Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek’ Muhtarlar Kutlandı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı