Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek’te Polis Haftası törenlerle kutlandı

Erdek’te Polis Haftası törenlerle kutlandı

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 178. yıldönümü ve Polis Haftası kutlamaları kapsamında, 10 Nisan Pazartesi günü Erdek Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtı önünde çelenk sunum töreni düzenlendi.

Törene; Erdek İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, polis memurları ve vatandaşlar katıldı. Buradaki tören sona erdikten sonra saat 10.30'da şehitlik ziyaret edildi. Erdek’te, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla ilçe şehitliği ziyaret edildi.  Şehitlik ziyaretine, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Erdek İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz, siyasi parti başkanları, ilçede görev yapan emniyet mensupları ve daire amirleri katıldı.  Şehitlikteki kabirlerin başında tüm şehitlerimiz için dualar edilerek ardından Hacı Ömer  Camiinde mevlit okutuldu.      


Polis Haftası nedeniyle Kaymakam Atasoy’a ziyaret 
Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle Erdek Emniyet Müdürü Serkan İnceöz beraberindeki polis memurları Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy’u makamında ziyaret ettiler. 
Gerçekleşen ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz, Polis Haftası’nda yapılacak etkinlikler hakkında Kaymakam Atasoy’u bilgilendirdi. Kaymakam Atasoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Güvenin ve Huzurun Teminatı Türk Polis Teşkilatımız 178 yaşında. Bu onurlu görevi başarıyla yerine getiren değerli emniyet personelimizi tebrik ediyor. Şehitlerimizi rahmet gazilerimizi minnetle anıyorum." dedi.
Ziyaret bitiminde İlçe Emniyet Müdürü İnceöz ve beraberindeki polis memurları, Kaymakam Atasoy’a kabulleri ve vermiş oldukları değer ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. 
Haber: Tuncay Ertan 

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı