Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek`te turizm sektörü masaya yatırılacak

Erdek`te turizm sektörü masaya yatırılacak

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, turizmle ilgili geniş çaplı bir toplantı yapacağını açıkladı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, turizmle ilgili geniş çaplı bir toplantı yapacağını açıkladı. Toplantının, 29 Ağustos 2014 Cuma günü, saat 15.00’te, Erdek Öğretmen Evi salonunda gerçekleştirileceğini belirten Sarı, şu bilgiyi verdi:
“Erdek’in turizmdeki geleceğini ve beklentilerini masaya yatırmak istiyoruz. Bu toplantıya turizm sektörünün içinde yer alan herkesin katılmasını bekliyorum. Erdek, turizm konusunda artık gerçekçi önlemleri yaşama geçirmek zorundadır. Artık tüm dünya, turizm konusunda çok önemli adımlar atarak, geleceğini planlamıştır. Erdek olarak bu konuda mutlaka çağdaş adımlar atmak zorundayız. Bu toplantıdan yararlı sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum.”
Haber : Önder Balıkçı



Reha Uluçay
25.08.2014 21:22:56
Umarız köklü, ileriye dönük, alt yapı ve tesislerin durumlı belirlenerek uzun ve kısa vadeli plan ve startejiler belirlenir. Yüzer restoran vb gibi projelerde olabilir ama bir turizm startejisi belirlenmeli, gelen turist kalitesinin artması için tedbirler, hafta sonları piknik için herşeyini getirip pisliğini bırakan turizmden nasıl uzaklaşılacağı masaya yatırılmalıdır. Kolay gelsin

  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı