Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek'te ulaşıma zam

Erdek

Erdek-Bandırma 20 lira oldu.

Erdek-Bandırma 20 lira oldu.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Şube Müdürlüğü kendilerine gelen zam talebini değerlendirdikten sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma A.Ş. bünyesinde Erdek-Bandırma hattında toplu yolcu taşımacılığı yapan S.S. Erdek Minibüs Midibüs-Otobüs Kooperatifi’ne bağlı araçlarda sivil yolcu ücretini 17 liradan 20 liraya çıkardı. 
Öğrencilerden ise 12 lira alınmasına karar verildi. Erdek'in tüm kırsal mahallelerine yolcu ücretlerine zam yapılırken, Erdek-Ocaklar 14 lira oldu. Yeni tarife dün uygulamaya girdi. 
Haber : Serpil Balıkçı
 



Eyüp Yüce
4.08.2022 04:48:43
Merhaba, gerçi Erdek'ten İstanbula geleli seneler oldu,ancak anne baba oradalar. Bu zam hangi kriterlere göre oluyor anlayamıyorum.İstanbulda iett otobüs 7.67TL alınmakta ve güzergahları çok uzun ve Erdek bandırma hattı gibi düz yolda değil.Bu fiyatlar yerel halk için çok pahalı.Erdek'in bundan 30 sene önce Turistlik değeri vardı yaz sezonunda sahilde kalabalıktan yürüyemiyorduk eğlence mekanları ortam çok iyiydi,peki ya şimdi ? Limanı bile özellestirdiler, kumsalı deseniz bakımsız, havlunuzu kuma seriyorsunuz başınıza adamın birisi geliyor ücret talep ediyor, aracınız varsa zaten yandınız dört yan paralı. Kendini kaybetmiş erdek'i bulabilmek için geçmişte bırakılan erdek'i bulmak gerekli ve tabiki reklam aktivite organizasyonlar gerekli.istanbulda çoğu kişi Erdek'in Marmara bölgesinde olduğundan bile haberi yok.yani diyeceğim bu pahalilik Erdek'e göre değil, yerel halkı düşünen yok. Hersey para,rant,adamcılık,particilik değil, azbiraz insani değerlerde gerekli.

Anahtar Kelimeler: Erdek' ulaşıma
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı