Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Erdekte yaz şenlikleri

Erdekte yaz şenlikleri

Erdekte yenilik rüzgarları devam ediyor. Akdeniz ve Egede çok sayıda tatil noktalarında bulunan otellerde uygulanan animasyon ve eğlence programlarını Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ilçede bu yıl ilk kez hayata geçirdi.

Erdek`te yenilik rüzgarları devam ediyor. Akdeniz ve Ege`de çok sayıda tatil noktalarında bulunan otellerde uygulanan animasyon ve eğlence programlarını Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ilçede bu yıl ilk kez hayata geçirdi.
Erdek Belediyesi spor ve animasyon ekibi, her gün saat 11:00 sahillerde vatandaşlara ücretsiz spor etkinliği yaptırıyor. Yaşlı genç herkes müzik eşliğinde animatörlerle birlikte plajda spor yapıyor. Hayli eğlenceli dakikalar geçiren vatandaşların sabah sporuna ilgisi büyük, özellikle hanımlar her gün etkinliğin olduğu plajda soluğu alıyor.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`nın hazırladığı sosyal etkinlikleri sabah sporu ile sınırlı kalmıyor. Cumhuriyet Meydanında her gün 16:30 çocuklara özel etkinlik programları var. Yarışmalar, oyunlar, yüz boyama, palyaço ve müzikli animasyonlardan oluşan programlarda çocuklara küçük hediyeler veriliyor. Çocuklar her gün 16:30`da Cumhuriyet meydanında hazır oluyor. Gün geçtikçe programa katılan çocuk sayısı artıyor.
Her akşam Ali Haydar Sarı Parkında ise 21:30`da Ailelere özel animasyon gösterileri yapılmakta. Kimi Aileler Ali Haydar Sarı Parkında yeni açılan çay bahçelerinde deniz manzarası izlerken,  kimileri ise yapılan animasyon, yarışma ve özel eğlence programlarına çocukları ile katılıp hoşça vakit geçiriyorlar.
 Etkinliklere katılan tatilciler "Erdek`te ilk kez böylesi renkli etkinliklere şahit olduklarını, çok memnun kaldıklarını ve çok eğlendiklerini" dile getirirken, Bu programları hayata geçiren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ı kutladılar.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli