Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek’teki bir caddeye Ahmet Mekin’in isminin verilmesi istendi

Erdek’teki bir caddeye Ahmet Mekin’in isminin verilmesi istendi

Erdek Belediye Meclisi’nin eylül ayı olağan toplantısı 1 Eylül 2021 bugün yapılacak. Gündem, 7 maddeden oluşacak.

Erdek Belediye Meclisi’nin eylül ayı olağan toplantısı 1 Eylül 2021 Çarşamba günü yapılacak. Gündem, 7 maddeden oluşacak.

Gündem maddeleri arasında, gazeteci-yazar Önder Balıkçı tarafından Erdek Belediye Başkanlığına yazılı başvuru yapılarak, 1980 yılından beri Erdek Ocaklar’da yaşayan oyuncu Ahmet Mekin’in isminin, Erdek’teki bir cadde veya sokağa verilmesi önerisi de görüşülecek.

Yine 7 Ağustos 2021 günü, Erdek’in “Çuğra” bölgesinde, denizde yüzerken bir sürat motorunun çarpması sonucu yaşamını yitiren Elvan Taşdöğen’in isminin de Erdek’teki bir cadde veya sokakta yaşatılması konusu gündemde bulunuyor.

Gündemde ayrıca, Atatürk Mahallesi, 154 ada, 12 parselde yapılacak yapının zemin katının konut olarak kullanılması, Ocaklar Mahallesi’nde, 1271 parselde yapılacak yapının zemin katının konut olarak kullanılması, Yalı Mahallesi, Adnan Menderes Caddesi, No:60/1 adresinde bulunan ve sporcu lojmanı olan boş binanın, bölgede hizmet veren Erdek 1 No’lu Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun ihtiyacı doğrultusunda konuşlanması için kullanımına tahsis edilmesi, Yalı Mahallesi, 293 ada, 4 parselde bulunan, Erdek Belediyesi’ne ait restoranın, beş yıllığına kiraya verilebilmesi için belediye encümenine yetki verilmesi de yer alıyor.

Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı