Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek´ten Ahmet Kalafat, Genç Girişimciler İl İcra Kurulu´na seçildi

Erdek´ten Ahmet Kalafat, Genç Girişimciler İl İcra Kurulu´na seçildi

Erdek Ticaret Odası (ETO) Temsilcisi Ahmet Kalafat, TOBB Balıkesir Genç Girişimciler İl İcra Kurulu üyeliğine seçildi.

Erdek Ticaret Odası (ETO) Temsilcisi Ahmet Kalafat, TOBB Balıkesir Genç Girişimciler İl İcra Kurulu üyeliğine seçildi.
TOBB Balıkesir Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Başkan ve Başkan yardımcılarının seçimini içeren ilk toplantısı, 6 Mart 2019 Çarşamba günü Koordinatör Oda olan Balıkesir Sanayi Odası´nda (BSO) yapıldı. 

Balıkesir Oda-Borsalarının Genç Girişimciler Kurulu üyeleri arasından seçilen ve 17 kişiden oluşan İl İcra Kurulu´nun ilk toplantısında başkanlığa oy birliği ile Balıkesir Sanayi Odası temsilcisi Sinan Yırcalı, başkan yardımcılık görevlerine Bandırma Ticaret Odası temsilcisi Anıl Aydemir, Ayvalık Ticaret Odası temsilcisi Nihat Uzun, Edremit Ticaret Odası temsilcisi Rıfat Ertaş ile Susurluk Ticaret Odası temsilcisi Burak Burkan seçildi.
İl İcra Kurulu üyeleri Oda ve Borsalarda yapılan seçimlerde ise; Mithatcan Eğinlioğlu, Efe Vural, Ferhat Şen (Balıkesir Sanayi Odası), Ahmet Kalafat (Erdek Ticaret Odası), Serdar Eruzunlar (Burhaniye Ticaret Odası), Cihan Eraslan-(Gönen Ticaret Odası), Ahmet Toygun (Bandırma Ticaret Borsası), Yarkın Pulat (Edremit Ticaret Odası), Emre Çelik, Oğuz Budak (Balıkesir Ticaret Odası) olarak belirlendi.
Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi M. Niyazi Eğinlioğlu ve Genel Sekreter M. Engin Akyüz, Doğal Üye olarak İl İcra Kurulun(da yer almıştır.
Başkan Sinan Yırcalı yaptığı konuşmada, yeni dönemde il icra kuruluna seçilen tüm arkadaşları tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum dedi.
Toplantı önümüzdeki dönemde yapılabilecek çalışmalar hakkındaki görüşmelerin ardından sona erdi. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli