Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek´ten ?Birlik? mesajı verdiler

Erdek´ten ?Birlik? mesajı verdiler

Marmarabirlik´e bağlı Mudanya, İznik ve Edincik Zeytin Tarım Satış Kooperatiflerinin başkan ve yöneticileri, ilçemize gelerek Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´ni ziyaret ettiler.

Marmarabirlik´e bağlı Mudanya, İznik ve Edincik Zeytin Tarım Satış Kooperatiflerinin başkan ve yöneticileri, ilçemize gelerek Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´ni ziyaret ettiler.
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyeleri Enis Edin, Mustafa İlgen, Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız ve yönetimi, İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Bulut ve yönetimi ile Edincik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Mehmet Özçakır ve yönetiminin yer aldığı ziyaret, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´nde gerçekleşti. 

Konuklarını kapıda karşılayan S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Abdullah Şenol ve yönetimi, kooperatifin geçtiğimiz günlerde yapılan mali genel kurulunun ardından kendilerine böyle bir ziyaret yapılmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.
Şenol´un ardından söz alan Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız, birlik ve beraberliğinin hiç bir zaman bozulmayacağını belirterek, her zaman muhalefet yapmak için birilerinin çıkacağını söyledi.
Kongrelerde sağduyunun hakim olmasının önemine değinen Yıldız, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Mali Genel Kurulu´nda, ?İBRA´ edilmemesi yönünde çıkan kararla yenitim kadrosunun düşmeyeceğini dile getirip, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim kadrosunun görevlerinin başında olduğunu açıkladı.
İznik Zeytin Tarım Satış kooperatifi Başkanı Ali Bulut´ta, Erdek kooperatifi yöneticileri ibra edilmedi diye yönetimin düşmeyeceğini kaydetti.
Marmarabirlik´e bağlı 8 kooperatifin uyum içinde çalıştıklarının altını çizen Bulut, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Abdullah Şenol ve yönetimine başarılı görevler diledi.
Ziyaret, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Abdullah Şenol ve yönetiminin, konuklarının onuruna Erdek Prestij Restoranda yemek ikramı verilmesi ile devam etti.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Birlik mesajı verdiler
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false