Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Erdek´ten Manavgat´a yardım eli

Erdek´ten Manavgat´a yardım eli

Turistik Erdek ilçesinden, yine turizm merkezlerinden Manavgat´a yardım eli uzandı.

Turistik Erdek ilçesinden, yine turizm merkezlerinden Manavgat´a yardım eli uzandı.

Erdek´teki dükkanında yanıklara iyi gelen merhem de üreten Nuray Filiz, Manavgat´taki yangında vücutlarında yaralar meydana gelen vatandaşlara ilk partide 48 adet merhem gönderdi.

Manavgat´taki yangında birçok vatandaşımızın çeşitli yerlerinde yanıklar oluştuğunu medyadan üzülerek takip ettiğini belirten Nuray Filiz, şunları söyledi:

?Manavgat´taki bu vatandaşlarımızın dertlerine biraz olsun merhem olmak istedim. Bu vatandaşlarımıza merhemleri nasıl ileteceğim konusunda CHP eski Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal hocamla konuştum. Kendisi de hemen CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar ile temas kurdu. Bu temas sonucunda Manavgat´a, şimdilik 48 adet merhemi kargoyla gönderdim.?

Filiz, ürettiği merhemin içinde başta kantoron yağı olmak üzere çeşitli doğal ürünlerin bulunduğunu, bu merhemin başta yanıklar olmak üzere kaşıntılar, hemoroit gibi rahatsızlıklara da iyi geldiğini vurgulayarak, ?Merhemin sürüldüğü yerlerde hiçbir yanık izi de kalmıyor? dedi.

Filiz, Manavgat´ta bulunan herkese ?geçmiş olsun? dileklerini iletirken, ?İhtiyaç durumunda yeniden merhemler de göndermeye çalışacağım? diye konuştu.

Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Erdek Manavgat yardım
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu