Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek’ten Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’ne hayırlı olsun ziyareti

Erdek’ten Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’ne hayırlı olsun ziyareti

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şenol beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Marmara Adası’nda faaliyet gösteren Marmara Zeytin ve Tarım Satış Kooperatifi’ni ziyaret e

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şenol beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Marmara Adası’nda faaliyet gösteren Marmara Zeytin ve Tarım Satış Kooperatifi’ni ziyaret ettiler. 
Şenol ve ekibi, geçtiğimiz günlerde genel kurul toplantısını gerçekleştiren S.S. 996 Sayılı Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Erdek heyeti, Marmara Adası’na yaptıkları ziyarette S.S. 996 Sayılı Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Murat Yakut ve yönetim kurulu üyeleri tarafından çok sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı. 
Bir araya gelen Erdek ve Marmara heyetlerince, zeytin ürününde üretimi arttırmayı ele alırken, zeytin sineğine karşı yapılacak ilaçla mücadelenin yanı sıra zeytinlik alanların sulanması gibi konular üzerinde karşılıklı olarak görüşler paylaşıldı. 
Haber: Tuncay Ertan 

 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false