Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdek'te Turizm Haftasını kutladık

Erdek

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası' ilçemizde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası' ilçemizde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Erdek Öğretmenevi Konferans Salonu`nda düzenlenen programa Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, Erdek Emniyet Müdürü Erol Acar, Erdek Jandarma Komutanı Volkan Kocatürk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, daire amirleri, çok sayıda öğretmen, öğrenci ve davetli katıldı.

Erdek Muzaffer Gürer Ortaokulu Müdürlüğü tarafından üstlenilen bu seneki Turizm Haftası kutlama programında, turizm, turizmin bölgesel ve ulusal ekonomiye katkıları ile Erdek turizm potansiyeli konuları içeren konular dile getirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Muzaffer Gürer Ortaokulu Müdürü Ebru Yıldız, turizm sektörünün, dinamik yapısıyla, ülkelerin gelişmesinde, kalkınmasında, itici bir güç olduğunu konuklarıyla paylaştı.
Kutlama etkinlikleri, yurt gezisi oratoryosu ile devam ederken, yörelerimize ait halk oyunları gösterisi, turizm konulu tiyatro sunumu, roman halk dansları ve dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile son buldu.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli