Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdoğan afişleri yırtıldı

Erdoğan afişleri yırtıldı

Erdek'te, AK Partinin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Migros Kavşağındaki panolara konulan afişleri yırtıldı.

Erdek’te, AK Partinin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Migros Kavşağındaki panolara konulan afişleri yırtıldı.
Edinilen bilgiye göre, Erdek-Bandırma Karayolunun Erdek girişinde Migros Kavşağı olarak bilinen bölgede yer alan reklam panolarında bulunan Cumhurbaşkanı Adaylarından Recep Tayyip Erdoğan’ın afişleri 6 Ağustos Çarşamba günü saat 01:45 sularında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edildi. Sabah saatlerinde afişlerin yırtıldığı haberini alan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek olayın fail ya da faillerinin yakalanması için suç duyurusunda bulundu.
Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, olayı gerçekleştiren zanlı veya zanlıları tespit etmeye yönelik başlattığı çalışmalar, reklam panolarının karşısında faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunun mobesa kamera görüntülerini incelemekle başladı.
İlçenin muhtelif bölgelerindeki kamera kayıtlarını da büyük bir titizlikle incelediklerini söyleyen Erdek İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurt. Olayın fail ya da faillerini en kısa sürede yakalayıp adalete telim edeceklerini belirtti.
Yaşanan gelişmelerle ilgili açıklama yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever’de, AK Parti Genel Başkanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız olan Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan bu çirkin davranış, biz gerçek AK Parti’ye gönül veren insanları derinden yaralamış ve çok üzmüştür. Bizler yapılan bu olayı kesinlikle tasvip etmiyoruz. Emniyet birimlerimizin olayın zanlı veya zanlılarını en kısa sürede yakalayıp adalete teslim edeceklerinden eminiz açıklamasında bulundu.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı